Twarogowe placki z sosem malinowym Bez mięsa • Desery • Śniadania | 29 kwietnia, 2021Twarogowe placki250g tłustego twarogu2 jajka M15g startego masła2 łyżki mąki kokosowej1 łyżka babki jajowatejErytrol15g masła do smażenia100g malin1/4 łyżeczki gumy guarErytrolWszystkie składniki na placki wymieszać widelcem do osiągnięcia jednolitej konsystencji.Wilgotnymi dłońmi formować okrągłe placki.Smażyć na niewielkim ogniu, na rozgrzanym maśle, na złoty kolor.Maliny zagotować, dosłodzić erytrolem. Do gorących dodać gumę guar i całość zblenować.Serwować placki polane sosem malinowym, opcjonalnie posypać erytrolem w pudrzeMAKRO CAŁOŚĆ: 901kcal 54B 66T 16WPORCJA: 450kcal 27B 33T 8W Leave a Comment Cancel ReplyName*Email*Website Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy.Comment