Batoniki twarogowe Desery | 22 lutego, 2021100g gorzkiej czekolady30g masła60g masła250g twarożku śmietankowego50g śmietanki 36%Łyżka erytroluSkórka otarta z 1 cytrynyErytrol podgrzać ze śmietanką do rozpuszczenia.Miękkie masło (60g) utrzeć, dodać śmietankę z erytrolem, twarożek i startą skórkę cytrynową, wszystko zmiksować.Czekoladę z 30g masła rozpuścić w kąpieli wodnej, pędzelkiem dokładnie wysmarować 7 silikonowych foremek i wstawić do lodówki na 15 minut.Czekoladowe korpusy wypełnić masą twarożkową, zalać pozostałą czekoladą, wyrównać i schłodzić.Makro: 1849kcal 49B 167T 29W1 szt: 264kcal 7B 24T 4W Leave a Comment Cancel ReplyName*Email*Website Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy.Comment