Chianka na mleku kokosowym z malinami Desery • Śniadania • Wegańskie | 7 września, 2020Pudding chia na mleczku kokosowym z malinamiNa 2 porcje:400ml mleczka kokosowego z puszki50g niasion chia10g wiórek kokosowych120g malinErytrol do smakuMleczko kokosowe zagotować z wiórkami i słodzidłem. Do ciepłego dodać nasiona chia i dokładnie wymieszać. Przełożyć do naczynek do serwowania i odstawić na minimum 15 minut żeby nasiona spęczniały.Maliny zagotować z erytrolem (niewiele, tak żeby pozostały dosyć kwaśne i orzeźwiające), wyłożyć na wierzch puddingu.MAKRO: 1017kcal 93T 17B 15WPorcja [1/2]: 508kcal 46T 8B 7WLeave a Comment Cancel ReplyName*Email*Website Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy.Comment