Cynamonowa chianka z jabłkiem Bez mięsa • Desery • Śniadania | 30 listopada, 2020Cynamonowa chianka z jabłkiem100ml śmietanki 36%100ml wody24g chia 1/2-1 łyżeczki cynamonuŚrednie jabłko (180g)10g masłaOpcjonalnie słodzidłoJabłko zetrzeć na tarce, udusić na maśle z dodatkiem części cynamonu. Wodę zagotować ze śmietanką i resztą cynamonu, do gorącego płynu dodać nasiona chia i szybko wymieszać. Przelać do dwóch szklanek, na wierzchu ułożyć uprażone jabłka z cynamonem. MAKRO: 614kcal 8B 52T 22WPorcja[1/2]: 307kcal 4B 26T 11W Leave a Comment Cancel ReplyName*Email*Website Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy.Comment