Malinowa panna cotta Desery | 22 listopada, 2021Malinowa panna cotta150g malin150g śmietanki 36%50g mleka 3,2%1,5 łyżeczki żelatynyErytrolKilka łyżek wodyMaliny zagotować z erytrolem (u mnie dosłownie 1,5 łyżeczki) i odrobinką wody, zblendować.Żelatynę namoczyć w kilku łyżkach zimnej wody i odstawić do napęcznienia.Mleko i śmietankę zagotować.Wszystko połączyć mieszając lub blendując.Rozlać do foremek (u mnie 2 większe silikonowe) i odstawić na noc lub co najmniej kilka godzin do lodówki.Makro: 634kcal 12B 56T 15WPorcja [1/2]: 317kcal 6B 28T 8W Leave a Comment Cancel ReplyName*Email*Website Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy.Comment