Ryż konjac z warzywami Bez mięsa • Dodatki | 12 kwietnia, 2021Ryż konjac smażony z warzywami200g ryżu konjac50g marchewki50g mrożonego groszku50g cebuliDuży ząbek czosnkuKawałek imbiru2 łyżki oleju sezamowego1 łyżka sosu sojowegoSzczypiorekSól, chiliRyż wypłukać i odsączyć.Marchewkę i cebulę pokroić w drobną kostkę.Imbir i czosnek obrać i posiekać.Na rozgrzanym oleju sezamowym zeszklić cebulę z marchewką, imbirem i czosnkiem. Dodać groszek i makaron i przesmażać kilka minut aż groszek się rozmrozi.Doprawić całość sosem sojowym, opcjonalnie solą i chili. Podawać z posiekanym szczypiorkiemMakro: 216kcal 6B 13T 15WLeave a Comment Cancel ReplyName*Email*Website Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy.Comment